Desserts
2-3
Bereidingstijd:
20 Minuten
Bereid met:
Volautomatische espressomachine ECAM44.660.B
Ingrediƫnten
Dit dessert is heerlijk als afsluiting van een lekker diner en het is eenvoudig te maken.. ideaal!
Bereiding:
1. Doe de melk en de rijst in een pannetje. Breng de melk aan de kook.
2. Laat het geheel onder af en toe roeren 14 minuten koken. Breng de dessertrijst op smaak met vanillesuiker en vanille essence.
3. Zet de espresso. Doop de lange vingers in de espresso en verdeel over de bodem van een glas.
4. Schep hier een laagje van de rijst op. Vervolgens weer een laag lange vingers en rijst.
5. Strooi wat cacao over het dessert.
De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!