blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief

Koffie Desserts

4

Bereidingstijd:
80 Minuten

  • 1 kopje sterke espresso
  • 300 gram mascarpone
  • 3 eieren, gesplitst
  • 3 el kristalsuiker
  • 1 pak lange vingers
  • Citroensap
  • Cacao

Alle recepten

Tiramisu Toegevoegd door: Eet Geniet Leef!

Bereidingswijze:

  • Zet een kopje sterke espresso.
  • Klop het eigeel van 3 eieren met de suiker tot ruban. Spatel de mascarpone door het opgeklopte eigeel.
  • Klop het eiwit van 2 eieren met een paar druppels citroensap op tot stevige pieken.
  • Leg een uitsteekring op een bord. Doop een paar lange vingers in de espresso en leg op de bodem in de uitsteekring. Schep hier de helft van het mascarpone mengsel gelijkmatig op. Doop de lange vingers weer in de espresso en leg een laag op het mascarpone mengsel. Schep hier de rest van het mascarpone mengsel op. Laat een uur opstijven in de koelkast.
  • Haal de tiramisu uit de koelkast. Druk de tiramisu uit de ring. Snijd de onderkanten van de overige lange vingers en plaats ze aan de buitenzijde tegen de tiramisu. Bestrooi de bovenzijde met cacao. 

De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten! 

Tiramisu | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie