blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief

Koffie Desserts

2

Bereidingstijd:
20 Minuten

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 1 appel
  • 20 g rozijnen
  • Snufje speculaaskruiden
  • 1 el kristalsuiker
  • 2 koppen koffie

Alle recepten

Koffie met appelflappen en speculaaskruiden Toegevoegd door: Eet Geniet Leef!

Bereidingswijze:

  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes.
  • Meng de rozijnen en de speculaaskruiden door de appel.
  • Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Schep het appelmengsel op de plakjes bladerdeeg en vouw diagonaal dubbel tot een driehoek. Druk de randen goed aan.
  • Bak de appelflappen in ongeveer 15 minuten af in de oven.
  • Serveer bij een lekkere kop koffie. 

​De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

Koffie met appelflappen en speculaaskruiden | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie