blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief

Koffie Desserts

2

Bereidingstijd:
25 Minuten

  • 200 ml room culinair
  • 30 ml melk
  • 25 ml sterke espresso
  • 50 g suiker
  • 2 blaadjes gelatine
  • 10 pistache noten

Alle recepten

Espresso panna cotta Toegevoegd door: Eet Geniet Leef!

Bereidingswijze:

  • Week de gelatine 5 minuten in koud water.
  • Zet de espresso.
  • Doe de room culinair, melk, suiker en espresso in een pan. Zet de pan op middelhoog vuur en breng tegen de kook aan. Haal de pan van het vuur.
  • Knijp de gelatine blaadjes uit en roer door het espressomengsel.
  • Spoel vormpjes af met koud water en schenk het mengsel in de vormpjes. Zet in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 190 graden. Meng het poeder voor de florentinekoekjes met de pistache noten.
  • Maak een cirkel van het mengsel op een silicone mat. Bak het koekjes in 5 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
  • Stort de panna cotta op een bord. Breek het florentinekoekje en serveer bij de espresso panna cotta. 

De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

Espresso panna cotta | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie