blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief

Koffie Desserts

4

Bereidingstijd:
25 Minuten

  • 150g chocolade druppels
  • 20ml espresso
  • 160ml slagroom
  • 50g poedersuiker
  • 2 eieren, gesplitst
  • Citroensap

Alle recepten

Espresso chocolademousse Toegevoegd door: Eet Geniet Leef!

Deze espresso chocolademousse is heel eenvoudig te bereiden. Een heerlijke afsluiter van een gezellig diner!

Bereidingswijze

  • Zet een klein kopje espresso en laat afkoelen.
  • Klop de slagroom stijf.
  • Gebruik een paar druppels citroensap om de mengkom geheel vetvrij te krijgen. Klop de eiwitten met de poedersuiker tot stevige pieken. Klop dan de eierdooiers luchtig.
  • Smelt de chocolade. Meng de chocolade met de eierdooiers en de espresso. Spatel dan de slagroom en de eiwitten erdoor.
  • Schenk in kopjes en zet 2 uur in de koelkast. Serveer met een toefje slagroom en wat chocolade druppels.

De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

Espresso chocolademousse | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats uw reactie