blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief
 

Welkomstpakket cadeau

Gefeliciteerd met de aankoop van uw De’Longhi pompdruk espressoapparaat! Wij hopen dat u er veel koffieplezier mee zal beleven. Om u te bedanken en op weg te helpen, krijgt u van ons een mooi Welkomstpakket cadeau om de lekkerste koffies mee te zetten.

                

Let op: de actie is geldig van 1 november 2017 t/m 31 december 2017. De datum op uw factuur is bepalend of u in aanmerking komt voor het cadeau.

Hoe verloopt de registratie?

1. Vul het formulier hiernaast volledig in. Naast uw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code van uw nieuwe De'Longhi pompdruk espressoapparaat nodig*
2. Druk op verzenden.
3. U krijgt nu een bevestigingsmail, print deze bevestigingsmail uit en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbewijs naar onderstaand adres:

De’Longhi Welkomstpakket cadeau
Postbus 6100
4780 MA Moerdijk
Tel: 0168-385652

4. Wij sturen uw cadeau na ontvangst, controle en goedkeuring van uw documenten naar het adres dat u heeft opgegeven tijdens uw registratie.Belangrijk: Bewaar uw originele aankoopbewijs om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

* Deze code vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004...) op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de EAN-code gaan we na of u in aanmerking komt voor het cadeau.

   

Klik hier voor de actievoorwaarden

• Actie is geldig op deelnemende apparaten* van 1 november t/m 31 december 2017 in Nederland. 
• Registratie via onze website binnen 2 weken na uw aankoop.
• Verstuur uw documenten binnen 1 week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail. Uiterste inzending 20 januari 2018.
• Latere of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Indien uw deelname voldoet aan alle actievoorwaarden, wordt uw cadeau binnen 4 weken na ontvangst van de documenten naar uw postadres gestuurd.
• Indien u het cadeau niet binnen 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 1 maart 2018 de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl om uw cadeau alsnog te kunnen reclameren. Ook overige vragen en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
• Het cadeau wordt alleen naar een postadres in Nederland verstuurd.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen zonder schriftelijke opgave. Druk-en typefouten voorbehouden.

* Deelnemende actieproducten zijn:
EC680.BK, EC680.R, EC680.M, EC685.BK, EC685.M, EC685.R, EC685.W