blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief
 

Bij aankoop van een Dinamica volautomaat

Gefeliciteerd met de aankoop van uw De'Longhi Dinamica volautomaat. U ontvangt nu tijdelijk een Cashback bedrag van €50,- of €100,- retour. 

Let op: de actie is geldig van 1 september 2017 tot en met 31 oktober 2017 en alléén bij aankoop van een actiemodel* volautomaat. De aankoopdatum op de factuur is bepalend of u recht heeft op het Cashback bedrag. Heeft u uw volautomaat na 31 oktober 2017 gekocht? Dan heeft u recht op het Italiaans Verwenpakket

Hoe verloopt de registratie?

1. Vul het formulier hiernaast volledig in. Naast uw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code van uw nieuwe volautomaat nodig*
2. Druk op verzenden.
3. U krijgt nu een bevestigingsmail, print deze bevestigingsmail uit en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbewijs naar onderstaand adres:

De'Longhi Dinamica Cashback actie 2017
Postbus 6100
4780 MA Moerdijk


4. Indien uw inzending aan alle voorwaarden voldoet, storten wij het Cashback bedrag binnen 4 weken na ontvangst op het door u opgegeven Nederlandse bankrekeningnummer.

* Deze code vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004....) op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de EAN-code gaan we na of u in aanmerking komt voor het cadeau. Zonder deze originele uitgeknipte code heeft u geen recht op het cashback-bedrag.

 

*Deelnemende actiemodellen:
€ 50,- cashback: ECAM350.15.B, ECAM350.35.W
€ 100,- cashback: ECAM350.55.B, ECAM350.75.S, ECAM353.75.W 

Klik hier voor de actievoorwaarden

Actievoorwaarden:
• Deze actie is geldig bij aankoop van een volautomaat uit de Dinamica serie* in de actieperiode 1 september tot en met 31 oktober 2017 bij een verkooppunt in Nederland.
• Verstuur uw documenten binnen 1 week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail. Uw inzending dient vóór 22 november 2017 te worden ingestuurd.
• Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
• Indien u het cashback-bedrag niet binnen 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 31 december 2017 de tijd om te mailen naar delonghi-customerservice@s-h.nl om uw cashback-bedrag alsnog te kunnen reclameren. Ook overige vragen en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
• Het cashback-bedrag kan alleen per bankoverschrijving worden overgemaakt aan consumenten met een Nederlands bankrekeningnummer.
• Bij online aankopen dient het adres op de factuur overeen te komen met het adres op de bevestigingsmail.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave. Druk- en typefouten voorbehouden.
* Cashback-bedrag is afhankelijk van het actiemodel.

* Deelnemende actiemodellen:
€ 50,- cashback: ECAM350.15.B, ECAM350.35.W
€ 100,- cashback: ECAM350.55.B, ECAM350.75.S, ECAM353.75.W