blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief
 

Servicepakket & workshop aan huis cadeau

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Maestosa volautomaat! 
Om je te bedanken voor je aankoop, geven we je graag een aantal extra's.

  • Servicepakket aan huis: 4 jaar garantie én 3 jaarlijkse onderhoudsbeurten
  • Keuze uit een Experience workshop of Quick start aan huis door een De'Longhi Expert (Op dit moment is er de mogelijkheid om een Live Workshop Aan Huis te krijgen, hierbij wordt er een videoverbinding tussen jou en onze Coffee Expert gemaakt en krijg je dezelfde service digitaal!)
  • Black box verrassingscadeaus gedurende het eerste jaar na jouw registratie 

Wil jij deze leuke extra's ontvangen? Vul dan het registratieformulier hiernaast in! 

Deze actie is geldig van 1 november 2019 tot en met 31 december 2020 op de Maestosa EPAM 960.75.GLM volautomaat.

Registreren voor deze actie:

Stap 1: Vul het registratieformulier hiernaast volledig in en klik op verzenden. Na de registratie ontvang je automatisch een bevestigingsmail per e-mail. Let op: het registratieformulier bevat 4 pagina's en pas nadat je het bedankbericht op het scherm ziet verschijnen is de registratie voltooid. Na de registratie ontvang je  automatisch een bevestigingsmail van de registratie.

Stap 2: Print de bevestigingsmail uit en stuur deze vóór 21 januari 2021 naar het adres dat vermeld staat in de bevestigingsmail, samen met: 
- de uitgeknipte originele streepjescode uit de verpakking* (code die begint met 8004) en
- een kopie van het aankoopbewijs

Stap 3: Indien de inschrijving aan alle voorwaarden voldoet, wordt het garantiebewijs vervolgens binnen 4 weken verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. De De'Longhi expert neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen voor de Workshop aan Huis. De black box verrassingscadeaus worden automatisch naar het door jou opgegeven Nederlandse postadres verstuurd.

*De originele streepjescode vind je op de blauwe verpakking op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de streepjescode gaan we na of je in aanmerking komt voor de cadeaus.

Klik hier voor de actievoorwaarden

• Deze actie is enkel geldig bij aankoop van de Maestosa EPAM 960.75.GLM volautomaat in de actieperiode 1 november 2019 t/m 31 december 2020 bij een verkooppunt in Nederland.
• Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
• Je inzending dient vóór 21 januari 2021 te worden ingestuurd. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Na ontvangst van het garantiebewijs heb je recht op 4 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van je volautomaat. (2 jaar fabrieksgarantie plus 2 jaar extra fabrieksgarantie).
• Deze actie is alleen geldig voor consumenten met een Nederlands woonadres.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
• Druk- en typefouten voorbehouden.

 

LET OP: dit registratieformulier bevat 4 pagina's. Je komt pas in aanmerking voor het cadeau, als je alle 4 de pagina's hebt doorlopen en het bedankbericht op je scherm verschijnt. Klik onderaan de pagina op 'volgende' om alle pagina's te doorlopen.

Note: op pagina 2 bieden wij de mogelijkheid om een review in te vullen. Het invullen van een review is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Hiermee help je anderen om de juiste keuze te maken voor een espressoapparaat.