blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief
 

Barista pakket & 3 jaar garantie

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw La Specialista pompdruk espressoapparaat! Vanaf nu maak jij als een échte Barista de lekkerste koffies vanuit huis. 

Je ontvangt nu tijdelijk leuke cadeaus bij aanschaf van de La Specialista:

Barista pakket 

  • De'Longhi uitklopbak 
  • 1 blik illy espressobonen Classico

Ook geven wij je, na registratie, maar liefst 3 jaar garantie op de La Specialista (in plaats van de standaard wettelijke 2 jaar fabrieksgarantie). En daarnaast maak je nu tijdelijk kans op één van de Masterclasses van illy door een echte Barista!

Hoe neem je deel aan de actie?

Stap 1: Registreer je voor de actie door het formulier op deze pagina volledig in te vullen.

Stap 2: Na de registratie ontvang je een bevestigingsmail. Print deze uit en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code (streepjescode die begint met 8004...) uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van je aankoopbewijs naar onderstaand adres:

De’Longhi La Specialista actie
Postbus 6100
4780 MA Moerdijk
 
Indien jouw inzending aan alle actievoorwaarden voldoet, ontvang je het cadeau en/of het garantiebewijs binnen 4 weken na ontvangst van je documenten op het door jou opgegeven Nederlandse postadres. 

Indien je het cadeau niet binnen 4 weken hebt ontvangen, heb je tot 21 januari 2021 de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl om je cadeau alsnog te kunnen reclameren. Overige vragen en opmerkingen zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.

Opgelet: Bewaar het originele aankoopbewijs om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Actievoorwaarden
• Deze actie is geldig bij aankoop van een La Specialista pompdruk espressoapparaat in de actieperiode 1 januari 2020 t/m 31 december 2020 bij een verkooppunt in Nederland.
• Deze actie is alléén geldig bij aankoop van de EC9335.M La Specialista.
• Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
• De inzending dient vóór 21 januari 2021 te worden ingestuurd. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Indien je het cadeau niet binnen 4 weken hebt ontvangen, heb je tot 3 maanden na aankoop van je apparaat (factuurdatum) de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl om je cadeau alsnog te kunnen reclameren. Overige vragen en opmerkingen zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen. 
• Na ontvangst van het garantiebewijs heb je recht op 3 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van de La Specialista (2 jaar fabrieksgarantie plus 1 jaar extra fabrieksgarantie).
• Indien je de gelukkige winnaar bent van de Masterclass, mag je maximaal 1 vriend of vriendin meenemen waarvan de naam vooraf moet worden doorgegeven.
• Deze actie is alleen geldig voor consumenten met een Nederlands woonadres.
• De Masterclasses bij illy vinden 4 keer per jaar (per kwartaal) plaats op een nader te bepalen doordeweekse dag op het kantoor van illy in 's-Gravendeel.
• Tijdens een Masterclass kunnen foto's en/of video's gemaakt worden waarop jij en/of je vriend(in) zichtbaar is, voor training- en promotionele doeleinden. Door deelname aan de Masterclass, hiermee stem je ook hiermee in.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
• Druk- en typefouten voorbehouden.

 

LET OP: dit registratieformulier bevat 4 pagina's. Je komt pas in aanmerking voor het cadeau, als je alle 4 de pagina's hebt doorlopen en het bedankbericht op je scherm verschijnt. Klik onderaan de pagina op 'volgende' om alle pagina's te doorlopen.

Note: op pagina 2 bieden wij de mogelijkheid om een review in te vullen. Het invullen van een review is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Hiermee help je anderen om de juiste keuze te maken voor een espressoapparaat.