blijf op de hoogteMeld u aan voor de nieuwsbrief
 

3 jaar garantie & Workshop aan Huis cadeau

Gefeliciteerd met de aankoop van je De'Longhi PrimaDonna volautomaat!

Je ontvangt, na registratie op deze pagina, 3 jaar garantie op je volautomaat én een Workshop aan Huis naar keuze. Een De'Longhi expert zal bij je thuis langskomen om je álles uit te leggen over je nieuwe aanwinst. Je kunt kiezen uit een Quick Start Workshop óf een Experience Workshop. Op dit moment is er de mogelijkheid om een Live Workshop Aan Huis te krijgen, hierbij wordt er een videoverbinding tussen jou en onze Coffee Expert gemaakt en krijg je dezelfde service digitaal!

Wat is het verschil tussen de Quick Start Workshop en de Experience Workshop?

Deze actie is geldig van 1 september 2019 tot en met 31 december 2020 op deelnemende actieproducten.*

Registreren voor deze actie:

Stap 1: Vul het registratieformulier hiernaast volledig in en klik op verzenden. Na de registratie ontvang je automatisch een bevestigingsmail per e-mail. Let op: het registratieformulier bevat 3 pagina's en pas nadat je het bedankbericht op het scherm ziet verschijnen is de registratie voltooid. Na de registratie ontvang je  automatisch een bevestigingsmail van de registratie.

Stap 2: Print de bevestigingsmail uit en stuur deze vóór 21 januari 2021 naar het adres dat vermeld staat in de bevestigingsmail, samen met: 
- de uitgeknipte originele streepjescode uit de verpakking* (code die begint met 8004) en
- een kopie van het aankoopbewijs

Stap 3: Indien de inschrijving aan alle voorwaarden voldoet, wordt het garantiebewijs vervolgens binnen 4 weken verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. De De'Longhi expert neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen voor de Workshop aan Huis.

*De originele streepjescode vind je op de blauwe verpakking op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de streepjescode gaan we na of je in aanmerking komt voor de cadeaus.

Klik hier voor de actievoorwaarden

• Deze actie is geldig bij aankoop van een PrimaDonna volautomaat in de actieperiode 1 september 2019 t/m 31 december 2020 bij een verkooppunt in Nederland.
• Deze actie is alléén geldig op onderstaande actiemodellen.
• Indien je kiest voor een Coffee Tasting dien je minimaal 3 tot maximaal 6 vrienden of familieleden uit te nodigen.
• Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
• Je inzending dient vóór 21 januari 2021 te worden ingestuurd. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Na ontvangst van het garantiebewijs heb je recht op 3 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van je volautomaat. (2 jaar fabrieksgarantie plus 1 jaar extra fabrieksgarantie).
• Deze actie is alleen geldig voor consumenten met een Nederlands woonadres.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
• Druk- en typefouten voorbehouden.

Deelnemende PrimaDonna actieproducten:
PrimaDonna Elite ECAM650.85.MS - PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS - PrimaDonna Elite ECAM650.55.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB - PrimaDonna S Evo ECAM510.55.M - PrimaDonna XS ETAM36.365.M